Navigatie

Woonkussen van herinneringstextiel

 

Sindskort is het mogelijk een woonkussen te laten weven van de geliefde textiel van uzelf of van een geliefd ander. Het kan bijvoorbeeld ook worden gemaakt van de kleding en andere stoffen van een dierbare overledene. De kussen is op dit ogenblik in de afmetingen van 60cm x 60cm uit te voeren. Neem gerust contact op wanneer u andere afmetingen zou wensen. Het weven van een persoonlijke woonkussen is maatwerk. Wij kunnen in een gesprek met elkaar doornemen wat de opties zijn. Zo komen wij tot een gezamenlijke ontwerp waar er met uw wensen rekening gehouden worden en waarover u tevreden kunt zijn.

Deze kussen op de foto hieronder is in opdracht voor Marlies Bol van haar overledene zoon, Pim, zijn kleding gemaakt. Marlies is oprichtster van de allereerste glossy over de uitvaart dat onlangs is gelanceerd. De inspirerende magazine Later....als ik dood ben, gaat over van alles wat bij een uitvaart komt kijken. Website van LATER http://www.later-alsikdoodben.nl Er worden eigentijdse mogelijkheden getoond zodat men ideëen op kan doen voor een persoonlijke afscheid. Op de websitepagina Nieuws van deze website kunt u bij het kopje Media het artikel uit het blad bekijken. 

 

De achterkant van de kussen heb ik uit de voorpand van Pim's winterjas gemaakt. 

Net als bij alle andere geweven items vergt ook dit maat- en handwerk tijd. Er zit minimaal 20 werkuren in. U kunt met de kosten rekenen op een beginbedrag van €200,- exclusief 21% btw vanaf de kleinste kussen van 40cm x 40cm. U brengt of stuurt de textiel naar Kr8stof, wij knippen de juiste maat stroken van, het voorpand van de kussen wordt geweven en er wordt een achterpand met opening voor de kussen met de hand aan genaaid. U voorziet zelf de geweven hoes van de kussen met vulling. De door Kr8stof gemaakte kussenhoes wordt bij u thuis bezorgd.

 

 

© 2015 - 2018 Kr8stof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel