Navigatie

 

 

Data​

 • NB: LET OP ! GECANCELD ! Deze lezing gaat niet langer door.
 • Zaterdag 4 november 2017 lezing 'Eer je Dierbare'

Joanna geeft samen met de RouwVrouwen een lezing. Er wordt dan o.a. verteld over Kr8stof, de RouwVrouwen, het weven van begraafwades en wat voor mogelijkheden/rituelen rondom het overlijden van u en uw naasten zijn. Wees welkom! https://www.derouwvrouwen.nl  20:00-22:00 / De Blauwe Boerderij, Lindenhof 2 Groningen /15 euro inclusief koffie en thee                                                                                                  

 • Tot en met 5 november 2017 kunt u op Joanna van Kr8stof stemmen via deze link! http://groningseondernemerschallenge.nl/ondernemers/joanna-janssen/   Ze doet mee aan de Groningse Ondernemers Challenge. Krijgt zij ook uw stem om haar droomplan te realiseren op deze wijze meer sociaal impact met Kr8stof te creëren? Let op! Soms komt de bevestigingsemail in de spambox terecht. 

 • Woensdag 25 oktober 2017

​Artikel in NL's eerste glossy over eigentijdse mogelijkheden rondom de uitvaart. Later... als ik dood ben. Kr8stof heeft een woonkussen van Pim's kleding geweven. Pim is de overleden zoon van de oprischtster van de magazine, Marlies Bol. Marlies heeft een missie en dat is het bespreekbaarder maken van de dood en mensen inspireren over alles wat er tegenwoordig aan moderns en persoonlijks bij het afscheid mag. https://www.later-alsikdoodben.nl

 

 • Zaterdag 3 juni 2017

Tijdens de open dag van Natuurbegraafplaats Friesland kunt u van 11:00 - 15:00 gratis een kijkje nemen op de infomarkt. Kr8stof en Atelier Miek zijn er samen met de afscheidswade, 'Mooi Ingewikkeld' en baar, 'DraagBaar'. Er zijn meerdere stanhouders met een verscheidenheid aan diensten en producten. En u kunt dan ook ervaren hoe de natuurbegraafplaats tijdens de lente is. http://www.natuurbegraafplaatsfriesland.nl                

 • Zondag 21 mei 2017

De afscheidswade / gedenkkleed Mooi Ingewikkeld en DraagBaar van Atelier Miek nemen deel aan de Inspiratiedag van Natuurbegraafplaats Hillig Meer in Eext, Dr. Het wordt een mooie dag met verschillende activiteiten en standhouders en is van 11:00 tot 17:00 gratis te bezoeken. Kom gerust een kijkje nemen en laat u vrijblijvend informeren rondom een natuurlijke uitvaart. 

http://www.natuurbegraafplaatshilligmeer.nl/activiteiten/inspiratiedag-zondag-21-mei-2017/

 • Zaterdag 20 mei 2017

Kr8stof en Atelier Miek presenteren 'Mooi Ingewikkeld' en 'DraagBaar' in het Afscheidshuis van Oranjewoud onder het mom van... Een groene uitvaart, hoe doe je dat? Het is gratis toegankelijk en het is van 11:00 tot 15:00. 

https://www.facebook.com/waardigafscheid/?fref=ts

http://www.vdzwaag.nl/het-afscheidshuis/faciliteiten/

 • Zaterdag 22 april 2017​      

'Mooi Ingewikkeld' en 'DraagBaar' worden tijdens de 2e editie van de Uitvaartbeurs Amsterdam in de historische Westerkerk gepresenteerd. Van 10:00 tot 17:00 zijn de deuren geopend. 

http://www.uitvaartbeurs.amsterdam

 • Zondag 9 april 2017

Kr8stof neemt samen met Annemieke de Graaf van DraagBaar deel aan de Funeral Fair in de Van Nelle fabriek te Rotterdam. Tussen 10:00 uur en 17:00 uur zijn de deuren geopend. De toegang is gratis. 

http://www.rememberme.nl/rememberme-uitvaart-event-rotterdam/

 • Zaterdag 18 maart 2017

Kr8stof neemt samen met Annemieke de Graaf van DraagBaar deel aan de rouwroute dat in samenwerking met Natuurbegraafplaats Friesland is georganiseerd. Deze vindt plaats in de bibliotheek van Drachten van 13:00 - 16:00. Via de link hieronder is er meer informatie over te vinden: 

https://drachten.beleefhetindebieb.nl/activiteiten/detail/715/

 • Zaterdag 26 november 2016

Kr8stof neemt samen met Annemieke de Graaf van DraagBaar deel aan de Uitvaartbeurs ‘Blik op een persoonlijk afscheid’ in Zuidlaren op zaterdag 26 november 2016 van 11.00 tot 16.00 uur, zie deze Uitvaartsagenda

 • Zaterdag 19 november 2016

Kr8stof neemt deel aan de Open Dag van Algemeen Belang, Esdoornlaan 187 in Groningen. Van 10:00 tot 16:00 ben ik aanwezig en kan u te woord staan. Ook ziet u mij ter plekke weven en kunt u meebeleven hoe het is om een wade te maken. Ik heb ook een voorbeeld afscheidswade bij mij. Deze ligt op een draagbaar van Erik van de Velde.

 

Media

Een artikel over Kr8stof van het Dagblad van het Noorden op 18 november 2016. Foto: Corné Spaerdaens

Over de woonkussen van Pim voor moeder Marlies Bol in LATER...als ik dood ben 25 oktober 2017     Foto: Kristel Dallinga

De Groningse Ondernemers Challenge. Joanna's plan om mensen met burnout te helen door met ze te weven! Foto: Lyuda Stinissen van LS Fotografie.

© 2015 - 2018 Kr8stof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel