Navigatie

Kr8stof (Krachtstof) is bedacht door kunstenares Joanna Janssen, opgeleid in de mode aan Modeakademie Vogue in Amsterdam en in de autonome kunsten aan Academie Minerva in Groningen. Het is een eenmanszaak met een team van een afwisselende samenstelling wevers en leuke mensen die met liefde een steentje bij willen dragen aan de bijzondere opdrachten die Kr8stof mag uitvoeren.

Ik heb een passie voor ‘upcycling’: oude en tweedehands materialen hergebruiken en omtoveren tot iets nieuws en waardevols. Vaak zelfs mooier dan voorheen.  

Ook ben ik docente en geef ik creatieve therapie met behulp van het weven. Weven is een uitermate meditatieve discipline. Het weven van lappenkleden is een relatief makkelijke techniek om te leren. Ik laat u graag ervaren hoe rustgevend het is. 

Ooit is Kr8stof gestart als pop-up winkel in Groningen. In deze conceptstore werden ook van andere kunstenaars geupcyclede ontwerpen tentoongesteld en verkocht. Nu is Kr8stof een label in textiele weefkunst, met gebruikte stoffen waarin nieuw leven en kracht is geblazen. 

 

Contact                                                                                                                                                  Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier       

 

 

© 2015 - 2018 Kr8stof | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel